Ostron & Bubbel

Boka vårens ostronturer!

Bjud med dina nära och kära på en av vårens exklusiva turer med Ostron & Bubbel på Båt den 24 april och 25 maj.

Varmt välkomna ombord på vårt eldrivna fartyg SYLVIA. Vi tar er runt på en bekväm båttur där det serveras krispigt bubbel och delikata ostron av ostronguiden Jennifer Hillblom, som arbetat med de svenska ostronen i Grebbestad. Kapten Elias Nilsson visar Stockholm från sin vackraste sjösida.  

Ecosightseeing arbetar med konceptet hållbara upplevelser och vill därför erbjuda svenska närproducerade ostron. Vi samarbetar med Havstenssunds Ostron vars ostron är hållbart odlade i Västerhavets salta, kalla vatten, och är stolta över att kunna servera denna hållbara lyx ombord!

Vi erbjuder tre olika paket för turen; grundpaket ostrontur, stora ostronpaketet och biljetten för dig som inte älskar ostron men gärna vill njuta av en båttur i goda vänners lag. Det kommer även finnas utvald Champagne, Crémant, vitt vin, ostronstout och lageröl från mikrobryggeriet i Grebbestad , samt alkoholfria alternativ.

Välkomna ombord till en hållbar upplevelse med smak av Västerhavet och Bohuslän!

Boka din privata Ostrontur!

Vi erbjuder charterturer för både företag och privatpersoner där ni får en egen ostronbar ombord. En professionell ostronguide berättar om de olika sorterna som serveras tillsammans med krispigt bubbel. För de som vill lär vi er även hur man öppnar ostronen. Detta paket är perfekt för after work, kick-off, möhippa, bröllop och livets alla festligheter!

Vi på Ecosightseeing arbetar med konceptet hållbara upplevelser. Därför erbjuder vi svenska ostron när säsongen tillåter. Vi samarbetar med Havstenssunds Ostron vars ostronodling är KRAV-certifierad och är stolta över att kunna servera denna hållbara lyx ombord.

Boka din privata tur genom att kontakta oss för offert. Varmt välkomna!

Kontakta oss