Privata turer, mingelkryssningar och affärsmöten!

Ert chambre séparée på Stockholms vatten! SYLVIA erbjuder en personlig och avslappnad atmosfär för såväl affärsmötet, mingelkryssningen med vänninorna, transporten till restaurangen eller kvällsturen genom Djurgårdskanalen. Från vår hemmabrygga på Strandvägen 19 har vi nära till många bra upphämtningställen runt om i Stockholm. Vi har fullständiga rättigheter och med liten framförhållning kan vi erbjuda er ett stort utbud av drycker och mat ombord. Även för den spontana kvällsturen så finns ett generöst grundutbud. Se mer under vår meny och vinlista som kommer inom kort. SYLVIA är ett självklart alternativ för alla typer av tillställningar, vi anpassar oss efter era önskemål!

Varmt välkommen med er förfrågan!

Bröllop

Förgyll bröllopet med Stockholms vattenvägar. Avnjut ett glas champagne i solnedgången och låt kvällssolens gyllene ljus skapa en kärleksfull och magisk stämning. Tillsammans med familj och vänner blir ert bröllop ombord sagolikt.


Kvällstur med champagne.

Ingenting slår en vacker sommarkväll i Stockholm från båt. Bjud vänner och bekanta, arbetskollegorna, kunderna eller vinprovargänget på en oförglömlig upplevelse!


Båt till Restaurangen!

Flera av Stockholms allra bästa restauranger ligger vid vattnet, vi hämtar upp där det passar er bäst, ni njuter av en rogivande båttur med en fördrink ombord och kommer i samlat sällskap till ert bord.Kommer snart.


Galleri

Fyll i formuläret under eller ring 079-3373459 alternativt maila till charter@ecosightseeing.com!
Skickat! Ditt mail har nu blivit skickat till oss.
Error! Något blev fel när du försökte skicka meddelandet.